Afscheidsconcert Avondorkest

Op zondag 2 juni vanaf 14.00 uur kun je voor de laatste keer genieten van een sprankelend optreden van het Avondorkest van muziekvereniging Sint Michael. De locatie is het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel, wel bekend van onder andere het Zomeravondconcert.

Na de zomerstop gaan de 3 huidige orkesten van de muziekvereniging samen verder als 1 orkest. Maar het Avondorkest wil de overgang na meer dan 17 jaar niet geruisloos laten verlopen. Nog één keer knallen in de huidige vorm, voordat de muzikanten deze nieuwe uitdaging aangaan.

Omdat het toch ook een afscheid is, hebben we een speciaal programma in petto. In de eerste sessie hoor je een variëteit aan muziekstukken zoals je van het orkest gewend bent. Dit deel staat geheel onder leiding van onze huidige dirigent Jos van Erp.

In het tweede deel van het programma zien we een aantal oude bekenden terug, zoals onze eerste dirigent Wilhelmien van Bennekom en haar opvolger Raymond Sondagh, die ieder een stuk dirigeren wat het orkest in hun periode speelde. In de grande finale spelen en zingen een aantal oud-leden mee, die zich weer eens laten horen tussen de vertrouwde leden van het Avondorkest.

Blaasband ‘A♭surd’, die met hun ‘top40 muziek vanaf de jaren 80’ een lekkere sfeer neerzetten, verzorgt de afterparty. Daarna verhoogt DJ Pedro Alexandro, geen onbekende in en om Sint-Michielsgestel, de sfeer met lekkere dansbare classics.

Uiteraard wordt er weer een gezellig terras gecreëerd, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van dit bijzondere concert. De entree is gratis, maar je kunt de muziekvereniging steunen door een vrijwillige donatie of door het kopen van consumptiemunten.

Wil je ons nieuws delen?
Scroll naar boven