Avondorkest in Concert

Avond Orkest concert 2 dec 2023

Op 2 december vanaf 19.30 uur verzorgt het Avondorkest van Muziekvereniging Sint-Michael een concert in Zaal Overberg te Sint-Michielsgestel, in samenwerking met popkoor Do You Remember.

Het avondorkest , bekend van hun jaarlijkse kioskconcert, geeft nu ook in donkere dagen voor kerst een concert. Onder leiding van nieuwe dirigent Jos van Erp brengen zij een gevarieerd repertoire ten gehore. Op het programma staan o.a. filmmuziek, popcovers en harmonieststukken, dus voor elk wat wils. Het avondorkest begint met hun eerste sessie, waarna ze afwisselen met de muzikale gasten van deze avond.

Popkoor Do You Remember

koor concert 2 dec 2023

Deze keer is het de beurt aan het spiksplinternieuwe popkoor Do You Remember uit Sint-Michielsgestel, dat op deze avond hun debuut maakt voor publiek. Het 25-koppige koor is in april 2023 begonnen met repeteren onder leiding van dirigente Hanny Vughts en is nu klaar voor het echte werk. Ze nemen je met hun Engelstalige popklassiekers uit de jaren 60 en 70 mee op een trip down Memory Lane die eindigt in een spetterende meezing-finale.

Gratis toegang

Zoals je van het Avondorkest gewend bent is de toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage voor Muziekvereniging Sint Michael wordt echter zeer op prijs gesteld.

affiche concert 2 dec 2023
Wil je ons nieuws delen?
Scroll naar boven