Diverse donaties tijdens carnaval

Carnaval ligt inmiddels twee weken achter ons. Het thema in Sint-Michielsgestel was dit jaar Bende Betoeterd. Een thema waarbij eenvoudig de link is gelegd met zelf een (blaas)instrument bespelen. Vanuit de diverse verenigingen en geledingen die Bokkendonk rijk is worden donaties gegeven aan verenigingen of partijen die belangrijk worden gevonden voor de toekomst van Sint-Michielsgestel.

Tot onze grote verassing en blijdschap hebben wij twee donaties gekregen. De eerste donatie werd gegeven tijdens het Torenproaten georganiseerd door CV de Fobussen in een volle Meander mocht ons bestuurslid Piet Verhagen de donatie in ontvangst nemen. Het doel achter de donatie was om de Gestelse jeugd muzikaal nog enthousiaster te maken Daarna kwam de carnavalsviering in de Michaëlkerk waar wij als muziekvereniging waren aangewezen als het goede doel. Hier heeft ons bestuurslid Luuk Moseman verteld waarom het voor jeugd en iets oudere jeugd belangrijk is om muziek te maken.

Wij zijn als vereniging enorm dankbaar voor deze donaties en gaan nog meer ons best doen om iedereen in Sint-Michielsgestel te laten inzien hoe leuk en belangrijk het is om zelf muziek te maken.

Wil je ons nieuws delen?
Scroll naar boven