Zomeravondconcert 2024

Muziekvereniging Sint Michaël organiseert het Zomeravondconcert. Op weg naar het eeuwfeest met een avond vol muziek en gezelligheid!

Op vrijdag 28 juni 2024 organiseert muziekvereniging Sint Michaël op het Campanulaplein een bijzonder zomeravondconcert dat u niet wilt missen! Deze avond belooft een feestelijke muzikale ervaring te worden met optredens van het Dagorkest, het Avondorkest, Leerorkest en het Harmonieorkest in hun huidige samenstellingen. Dit zal namelijk de laatste keer zijn dat deze orkesten in deze vorm zullen optreden. Het concert zal feestelijk worden afgesloten met een gezamenlijk optreden van het nieuwe verenigingsorkest. Deze bijzondere afsluiting symboliseert een nieuw begin en de start van een nieuw muzikaal tijdperk voor de vereniging. Dit evenement vormt tevens een opmaat naar het 100-jarig jubileum in 2025, een mijlpaal waar we vol trots naar uitkijken.

Na afloop van het concert bent u van harte uitgenodigd voor een gezellige afterparty. Onder  het genot van een hapje en een drankje kunt u verder genieten op ons sfeervol ingerichte terras. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door blaaskapel Absurd en het rockbandje Blitz, die beiden garant staan voor een feestelijke sfeer en volop vakantiegevoel. Mis deze unieke avond niet! Het zomeravondconcert van muziekvereniging Sint Michael belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol mooie muziek, goede sfeer en gezellig samenzijn. We nodigen iedereen uit om erbij te zijn en deze bijzondere avond met ons te delen.

Datum: 28 juni

Tijdstip: 19:30 uur

Locatie: Campanulaplein

Wil je ons nieuws delen?
Scroll naar boven